понеделник, 27 август 2012 г.

Frankenpolish Iveta

                  Та дааааааааааааааааам!

       Последно за днес ще Ви представя един подарък - франкенполиш от приятелка, който си кръстих на нейното име :-)


           Консистенцията му е толкова течна, направо като вода, но пък на 3 тънки слоя си покри перфектно, съхне си бързо, блясък - вижда се от снимката. Добре си го забъркала, Ивче!
            Типичен морски цвят, който носи адски много настроение


           Ето го и крайния завършек с любимия Seche Vite Top Coat


           Издържа в перфектно състояние 3 дни. Малко малко ми дойде, че много ми хареса цвета :-) Ивче, благодарности още веднъж!

           От снощи съм с нов маникюр - ще кажа само, че е в лилавата гама, а какво точно ... след няколко дни ще споделя и с Вас всичко за него от до.

           А вие забърквали ли сте си франкенполиши?! :-)

AVON Midnight Plum & SNB Ефект Диаманти

                           И отново днес :-)

              Тъй като отдавна не съм Ви показвала нищо на AVON, а като се замисля те са марка, която преобладава в колекцията ми, днес ще Ви представя поредния КРАСАВЕЦ - AVON Midnight Plum


             Перфектното тъмно сливово за моите очи. На снимката е на 2 пласта и без топ лак, нанася се много лесно - както повечето лакчета на марката, четката ми е много удобна, съхне достатъчно бързо, блясък - повече от добър. 
           И тъй като самостоятелно лак почти не нося, този път реших да разкрася този ми любимец със SNB Ефект Диаманти, като го сложа под формата на течащи реки от основата на нокътните плочки към външните ръбове. 


            Това, което се вижда на тази снимка е това, което беше SNB Ефект Диаманти върху AVON Midnight Plum. На снимките с декорацията, така и не успях да уловя ефекта, но обикновено красивите маникюри, фотоапарата ми си ги пази за себе си.
             Лаковете на SNB са с "wide brush" и поради тази причина ми се наложи да си ползвам тънка четчица за рисуване, за постигане на това, което исках да се получи :-)
           Ето крайния резултат отново с любимия Seche Vite Top Coat и рисувани цветя с лакове с тънки четки.
                 
            По принцип си знам, че лаковете на AVON ми държат на ноктите непокътнати средно около 4 дни и този очаквах да е с такава трайност, но ... не - без грам забележка си беше цели 6 дни, предвид тъмния нюанс - очарована съм!

        До след малко, когато ще Ви представя един уникален франкенполиш, подарък ми от приятелка.

             Усмихнете се на любим човек!

OPI Charged Up Cherry & Revlon Scented Parfume Grapefruit Fizz

                       Eто ме отново днес :-)

            Този път ще Ви поканя на масата ми за Citrus Spa Manicure            Всъщност тази снимка не е случайна от нета, това е снимка от първия ми SPA Manicure, който направих на съпруга си като подарък. На него лак естествено нямаше, стигнахме само до полирани нокти, но пък за сметка на това, ще ви покажа моя маникюр, с който бях, когато му правих това SPA :-)

        Веднага след като се появиха по Нашите ширини ароматизираните ефектни лакове на Revlon Revlon Scented Parfume, не удържах на изкушението и ги отнесох и петте + още един кален цвят от бързо съхнещата им серия. Ето ги сладурчетата топли, топли 


       След дългииии размисли към кой да посегна, в крайна сметка се спрях на Revlon Grapefruit Fizz. Покривност от тези лакове не може да се търси, но за ефект са повече от страхотни. Зависи кой какво търси :-) Аз реших да го сложа върху OPI Charged Up Cherry


           Неслучайно хората споделят само положителни отзиви за този лак - покрива на 1 пласт, нанася се много лесно, консистенцията му е перфектна, съхне бързо и има блясък ... какво повече :-) . 
        И с Revlon Scented Parfume Grapefruit Fizz резултата бе цвят - сърцевина на вкусен грейпфрут.
           
             По-отлизо, за да се види, че ефекта не е просто брокат, а фини скейл частички


          Аромата на лака, който ухаеше ден не е в никакъв случай на ПЛОДА грейпфрут, а по-скоро на някакви бонбонки ... да си оближеш пръстите :-) .
         А ето го и крайния резултат с фимо парченца грейпфрут и любимия Seche Vite Top Coat 

            
             Трайност 4 дни, но при голям "тормоз". Тъй като не си бях вкъщи ми се налагаше да си пера дрехите на ръка и ред други дразнители, отразяващи се върху трайността на лака ... та, доволна съм :-) ОПИ се доказаха на моите нокти за пореден път!

             До след малко, когато ще ви покажа една красота, която пропуснах, а всъщност бях с нея на заминаването ми за курса.

               Вярвайте в късмета си!

Golden Rose Pretty Color 168

                           Забравихте ли ме, приятели :-)

         След дългото отсъствие, ще трябва да се реванширам като ви споделя всичко, което сложих на ноктите си и всички изводи до които стигнах с цел да бъда максимално полезна и за Вас :-) Първото лакче, с което ще започна е Golden Rose Pretty Color 168

              
         Цвета действително е много Pretty и свеж, но за да се постигне тази красота си му трябват 3 нетънки слоя. Чудих се за какво са го създали толкова непокривен този лак, тъй като се опитвам да открия красотата във всяко цветно шишенце, но до извод този път не стигнах :-/  Ако реша да го оставя на 1 или 2 слоя гледката е просто ... та така. За сметка на това пък съхне бързо и блясък имам повече от добър, както се вижда и от снимката :-)
         И тъй като бях решила да си правя citrus manicure изполвах шаблон от третия сет на Bundle Monster BM308
специалната тъмно червена боичка на KONAD и жълта боичка за печати също на KONAD, но от Princess серията. Неведнъж съм ползвала червената боичка и си знаех, че е перфектна за плануваните грейпфрути. Е да, ама жълтата пък според мен изобщо не е за печати, както е по предназначение - те едва се виждат лимоните ми. За на сравнително светла основа, това жълто специално лакче ме разочарова! Чудя се дали само това от тази серия е такова, но... не ми се експериментира, поне за момента с още една покупка за задоволяване на любопитството ми.
          За разкош във вътрешността на лимоните, грейпфрутите и портокалите сложих малко бял бляскав брокат, за да подсиля сочността на плодовете. Ето го и завършения маникюр с любимия Seche Vite Top Coat


           Много съм далеч от това, което исках да се получи поради няколко причини:
Golden Rose Pretty Color 168 ме изнерви с трите си нетънки слоя, за да покрие добре
* жълтата боичка за печати KONAD от Princess серията не е за печати по мое мнение
* явно бях достатъчно изнервена, а и се лакирах на отворени врати и прозорци, та 100 пъти трих и слагах щампата от червената боичка. То се и вижда, че не са излезли фигурките на 100%, но нямах нерви за повече.
       Доста умувах дали да споделя тази публикация, предвид разочарованието от тези продукти и недобрия маникюр като цяло, но пък реших да не Ви спестявам нищо, тъй като моя блог не е блог само за хвалби, а да си кажем истината с доказателствата, било тя приятна или не.
        Не на последно място ще споделя и разочарованието си от трайността - колко ли, ами ден ... и ноктите ми бяха възмутени и бързо отхвърлиха всичко това. Дори и за левче, не си заслужава нервите това КРАСИВО лакче на Golden Rose. А за цената на боичката за печати на KONAD Princess и качеството ... няма да коментирам. Това е първото ми разочарование от продукт на KONAD.
        Не всичко е така, както Ни се иска за съжаление и с този ми маникюр стана точно така. Това не ми пречи да Ви почерпя виртуално по един цитрус


        И тъй като не бях задоволена от към citrus manicure с това изпълнение, следващия ми беше на същата тематика ... след малко ще ви споделя и за него :-)

         Бъдете щастливи и обичаЩи!