сряда, 19 юни 2013 г.

Isa Dora 619 Vintage Mint & Flormar Supershine 50

Как сте, красавици?

Това, което ще Ви споделя днес е допълнение към вече показвания Isa Dora 619 Vintage Mint , тъй като пак към него посегнах :-) И мислех, че няма нужда да го снимам отново, но му направих една снимка, тъй като формата на маникюра е различна от показваната преди

Isa Dora 619 Vintage Mint

За нанасяне, четка, съхнене и т.н. - нищо ново няма да споделя, за да не се повтарям. 

Новото този път е декорацията :-) Разкрасих ментичката със Swarowski Crystal, Flormar Supershine 50, на който в най-скоро време ще направя ревю също и шаблон за печати KONAD m64

А това е крайния резултат след Seche Vite Top Coat


Да си призная без бой :-), посегнах към този лак, а не към някой непробван ментов, тъй като знаех, че на третия ден дори да ми е изряден маникюра, ще се наложи да го разваля. Та нали предния път този лак на Isa Dora ми издържа до втория ден непокътнат, та ... затова. Е, очакванията ми се оправдаха и този път, първата макар и съвсем лека забележка се появи на втория ден - едно малко парченце се отчупи. Явно с тази марка толкова можем да се изтърпим взаимно :-)

Бъдете щастливи, приятели!

До скоро!

четвъртък, 13 юни 2013 г.

Lumene 24 New World с отпечатъци

Hello, dear :-)

Тази седмица започнах с нетипичен за моите нокти цвят - пепел от рози, с който всъщност доста добре се възприех :-) Lumene 24 New World

Lumene 24 New World

Цвета има и един съвсем лееееек шимър, който всъщност не се забелязва на нокти реално. Иначе за самия лак мога да споделя само хубаво. Това ми е първия лак на марката, който слагам и в интерес на истината бях доста резервирана, но останах доволна като цяло. Четката е от широките и лака се нанася супер лесно с нея, а и консистенцията е приятна. И с един пласт си беше добре, но аз си сложих два. Изсъхна доста бързо.

Този път декорацията е печати, но такива печати които всеки може да си направи без шаблон, без тампон, без стъргалки и всички други щуротии, необходими за маникюр с печат :-) Какво трябва тогава ли?... Някой с желание да се поизцапа и да си даде отпечатъците :-) Аз ще запазя в тайна на кого са моите :-) Ето го и крайния резултат, запечатан със Seche Vite Top Coat


Вдъхновението ми дойде от уникалната fiutesa /redhead/  

И така три дни и преминах на ментово зелена вълна :-)

До скоро!

понеделник, 10 юни 2013 г.

Brooklin 2 & F3

Eто ме пак днес :-)

Предната седмица завърших с лаковете на Brooklin 2 & F3

Brooklin 2

Brooklin F3

Въпреки, че са на една марка, черния му бе достатъчен и 1 слой, докато на неоновия си му трябваха три нормални слоя. Четките и на двата бяха добри, изсъхнаха прилично бързо, но за сметка на това се опитаха да станат на балони. Е, аз не им позволих, тъй като след декорацията ги запечатах с любимия Seche Vite Top Coat - известен със способността си да изглажда балони, чаршафи и други дефекти :-) 


За направата на този маникюр използвах черната боичка на Старнейлз и шаблон за печати на Bundle Monster 309, а с помощта на трансферната техника, направих огледални изображенията :-)

На третия ден, след много терор, тази красота се развали и се премених с лак цвят пепел от рози - нещо нетипично за мен, но пък ми хареса :-)

До скоро, приятели!

Flormar 420

Здравейте, хубавици :-)

Напоследък забелязвам, че доста честичко слагам жълто, но ето че пак към този цвят посегнах :-) Този път лака е Flormar 420 - много свеж цвят :-)

Flormar 420

За кой ли път - само хубаво ще споделя за лак на марката, но си е факт :-) 
И този е с много приятна за нанасяне консистенция и удобна четка. Може би да може да мине и с два по-плътни слоя, но аз си нанесох 3 тънки. Изсъхна доволно бързо, има си хубав блясък дори без топ лак.

И, както обикновено и този път бях с декорация, запечатана със Seche Vite Top Coat


И така си изкарах 4 дни :-)

До след малко!понеделник, 3 юни 2013 г.

Perfect 27

Как сте, красавици?

В унисон с мрачното време през изминалите дни, маникюра ми беше нетипично есенен :-)

Perfect 27

Уникален брезентово перлен цвят, на друга марка подобен не ми се е изпречквал пред погледа :-) 
Четката - удобна.
Покри на 2 слоя. 
Изсъхна прилично бързо.
Въпреки, че е перлен лак, не стана грозно на черти, а си е страхотна перла за моите очи :-)

За топ лак и този път използвах Seche Vite Top Coat


Трайност - на втория ден се белна на единия пръст леко, на третия си имаше вече видими забележки и бе свален :-) 

За следващите поне 2-3 маникюра съм се наканила да премина на неонова вълна, но да не се заричам много :-)

Бъдете щастливи!

неделя, 2 юни 2013 г.

Flormar Neon N012 & Essence 05 Sweet As Candy

Привет!

Днес ще Ви покажа един неонов коралов цвят. Не е нов, но си заслужава човек да го притежава за цената си :-)

Flromar Neon N012

Не за пръв път го слагам, но за пръв път пиша за него :-) Нищо нетипично за Flormar - удобна четка, приятна консистенция - -супер равномерно нанасяне. На два пласта изглежда като лак тип - желе, на 3 си е плътно покривен /на снимката е на 3 пласта/. Съхне бързо, но има  леко пластмасов завършек

Другия лак е

Essence 05 Sweet As Candy

Ми ... четката - удобна и има хубав блясък, но ... само толкова хубаво мога да кажа за него :-/ Лака не се разнася равномерно и за да добие приличен вид му трябва 4 нетънки пласта.

А ето ги и с декорация, разкрасени още със Swarowski Topaz.  За топ лак и този път използвах Seche Vite Top Coat


И една снимка на дневна светлина, без светкавица


Трайност - Essence 05 Sweet As Candy на втория ден подаде и на третия ден маникюра бе пременен с брезентово перлено зеления Perfect 27 :-)

Бъдете щастливи!