понеделник, 27 август 2012 г.

Golden Rose Pretty Color 168

                           Забравихте ли ме, приятели :-)

         След дългото отсъствие, ще трябва да се реванширам като ви споделя всичко, което сложих на ноктите си и всички изводи до които стигнах с цел да бъда максимално полезна и за Вас :-) Първото лакче, с което ще започна е Golden Rose Pretty Color 168

              
         Цвета действително е много Pretty и свеж, но за да се постигне тази красота си му трябват 3 нетънки слоя. Чудих се за какво са го създали толкова непокривен този лак, тъй като се опитвам да открия красотата във всяко цветно шишенце, но до извод този път не стигнах :-/  Ако реша да го оставя на 1 или 2 слоя гледката е просто ... та така. За сметка на това пък съхне бързо и блясък имам повече от добър, както се вижда и от снимката :-)
         И тъй като бях решила да си правя citrus manicure изполвах шаблон от третия сет на Bundle Monster BM308
специалната тъмно червена боичка на KONAD и жълта боичка за печати също на KONAD, но от Princess серията. Неведнъж съм ползвала червената боичка и си знаех, че е перфектна за плануваните грейпфрути. Е да, ама жълтата пък според мен изобщо не е за печати, както е по предназначение - те едва се виждат лимоните ми. За на сравнително светла основа, това жълто специално лакче ме разочарова! Чудя се дали само това от тази серия е такова, но... не ми се експериментира, поне за момента с още една покупка за задоволяване на любопитството ми.
          За разкош във вътрешността на лимоните, грейпфрутите и портокалите сложих малко бял бляскав брокат, за да подсиля сочността на плодовете. Ето го и завършения маникюр с любимия Seche Vite Top Coat


           Много съм далеч от това, което исках да се получи поради няколко причини:
Golden Rose Pretty Color 168 ме изнерви с трите си нетънки слоя, за да покрие добре
* жълтата боичка за печати KONAD от Princess серията не е за печати по мое мнение
* явно бях достатъчно изнервена, а и се лакирах на отворени врати и прозорци, та 100 пъти трих и слагах щампата от червената боичка. То се и вижда, че не са излезли фигурките на 100%, но нямах нерви за повече.
       Доста умувах дали да споделя тази публикация, предвид разочарованието от тези продукти и недобрия маникюр като цяло, но пък реших да не Ви спестявам нищо, тъй като моя блог не е блог само за хвалби, а да си кажем истината с доказателствата, било тя приятна или не.
        Не на последно място ще споделя и разочарованието си от трайността - колко ли, ами ден ... и ноктите ми бяха възмутени и бързо отхвърлиха всичко това. Дори и за левче, не си заслужава нервите това КРАСИВО лакче на Golden Rose. А за цената на боичката за печати на KONAD Princess и качеството ... няма да коментирам. Това е първото ми разочарование от продукт на KONAD.
        Не всичко е така, както Ни се иска за съжаление и с този ми маникюр стана точно така. Това не ми пречи да Ви почерпя виртуално по един цитрус


        И тъй като не бях задоволена от към citrus manicure с това изпълнение, следващия ми беше на същата тематика ... след малко ще ви споделя и за него :-)

         Бъдете щастливи и обичаЩи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар