понеделник, 21 май 2012 г.

China Glaze Flip Flop Fantasy & BM 224

Привет, приятели!

Днес ще Ви покажа един уникален цвят, който на доста от Вас вече вероятно е познат, но още снимки няма да са му излишни, защото е Р-А-З-К-О-Ш-Е-Н! Става дума именно за 

China Glaze Flip Flop Fantasy 


На снимката цвета е сравнително реален, но красотата му може да се види изцяло само на живо. 
За моя маникюр съм сложила 1 слой основа за лак на Perfect 3 in1, два слоя flormar 400 и 1 слой от China Glaze Flip Flop Fantasy! Правя го така, тъй като на моите нокти лаковете на China Glaze издържат едва ден, а аз искам да му се любувам по-дълго време на красивия цвят! 
Който не го е виждал на живо China Glaze Flip Flop Fantasy, само той не се е влюбил в него :-) 
Опитайте се да скролнете с мишката и да гледате как се изменя цвета в различните части на екрана Ви, някаква подобна игра прави и със съзнанието Ви на живо и Ви кара да го искате този лак не за веднъж!
И тъй като аз изключително рядко ходя с едноцветен, недекориран маникюр, върху China Glaze Flip Flop Fantasy реших да направя печати с шаблон от втория комплект на Bundle Monster Starnails боичка за печати

BM 224
Ето и една снимка на крайния резултат със Seche Vite Top Coat отгоре 


С декорацията направих сигурно 50 снимки на различна светлина със и без светкавица, но не успях да го уловя като цвят. Все едно съм снимала съвсем различен лак, а всъщност става дума за China Glaze Flip Flop Fantasy :-) . 
За разкош съм добавила сребърен брокат в центъра на големите цветя, а в малките плътни черни цветенца съм сложила по една мини сребърна точица. Така ми хареса крайния резултат и си го носих без грам поражения и удоволствие 5 дни, след което дойде ред на друг маникюр :-) А кой е той ще разберете сами (-: 

Надявам се да Ви е харесала първата ми публикация, а и лака, и маникюра?!

Хубав ден желая на всички!


8 коментара:

 1. Мммм наистина е разкошен! Нямам търпение и аз да получа моя! :) Успех с блога, Иве! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Не си падам по неони, още по-малко по декорации, но на твоите нокти изглежда божествено <3

  http://silvipan.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много мило, Силве. Този лак заслужава да бъде единствения неон в колекцията ти, а може би начало на неоновата ти страст ;-)

   Изтриване
 3. Здравей.Доколкото виждам аз на снимката изхлежда много розов,а в действителност е оранжев,нещо такова,неоново ораянжев.Моите снимки на този лак са съвсем различни.Странно!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. В зависимост от партидата конкретно за този лак, има разлики в цвета. Явно твоя е от другата партида.

   Изтриване
  2. Деси, има видима разлика в партидите на този лак, наистина. Аз съм ползвала розовия вариант и като го изхабих си поръчах второ шишенце, което обаче е в по- оранжевия му вариант- ето нагледно снимка- първия е стария, до него е новия- http://media.snimka.bg/s1/3335/032913858.jpg?r=0

   Изтриване
  3. аха,ясно ,това обяснява нещата :))

   Изтриване