понеделник, 27 август 2012 г.

AVON Midnight Plum & SNB Ефект Диаманти

                           И отново днес :-)

              Тъй като отдавна не съм Ви показвала нищо на AVON, а като се замисля те са марка, която преобладава в колекцията ми, днес ще Ви представя поредния КРАСАВЕЦ - AVON Midnight Plum


             Перфектното тъмно сливово за моите очи. На снимката е на 2 пласта и без топ лак, нанася се много лесно - както повечето лакчета на марката, четката ми е много удобна, съхне достатъчно бързо, блясък - повече от добър. 
           И тъй като самостоятелно лак почти не нося, този път реших да разкрася този ми любимец със SNB Ефект Диаманти, като го сложа под формата на течащи реки от основата на нокътните плочки към външните ръбове. 


            Това, което се вижда на тази снимка е това, което беше SNB Ефект Диаманти върху AVON Midnight Plum. На снимките с декорацията, така и не успях да уловя ефекта, но обикновено красивите маникюри, фотоапарата ми си ги пази за себе си.
             Лаковете на SNB са с "wide brush" и поради тази причина ми се наложи да си ползвам тънка четчица за рисуване, за постигане на това, което исках да се получи :-)
           Ето крайния резултат отново с любимия Seche Vite Top Coat и рисувани цветя с лакове с тънки четки.
                 
            По принцип си знам, че лаковете на AVON ми държат на ноктите непокътнати средно около 4 дни и този очаквах да е с такава трайност, но ... не - без грам забележка си беше цели 6 дни, предвид тъмния нюанс - очарована съм!

        До след малко, когато ще Ви представя един уникален франкенполиш, подарък ми от приятелка.

             Усмихнете се на любим човек!

2 коментара: