понеделник, 27 август 2012 г.

OPI Charged Up Cherry & Revlon Scented Parfume Grapefruit Fizz

                       Eто ме отново днес :-)

            Този път ще Ви поканя на масата ми за Citrus Spa Manicure



            Всъщност тази снимка не е случайна от нета, това е снимка от първия ми SPA Manicure, който направих на съпруга си като подарък. На него лак естествено нямаше, стигнахме само до полирани нокти, но пък за сметка на това, ще ви покажа моя маникюр, с който бях, когато му правих това SPA :-)

        Веднага след като се появиха по Нашите ширини ароматизираните ефектни лакове на Revlon Revlon Scented Parfume, не удържах на изкушението и ги отнесох и петте + още един кален цвят от бързо съхнещата им серия. Ето ги сладурчетата топли, топли 


       След дългииии размисли към кой да посегна, в крайна сметка се спрях на Revlon Grapefruit Fizz. Покривност от тези лакове не може да се търси, но за ефект са повече от страхотни. Зависи кой какво търси :-) Аз реших да го сложа върху OPI Charged Up Cherry


           Неслучайно хората споделят само положителни отзиви за този лак - покрива на 1 пласт, нанася се много лесно, консистенцията му е перфектна, съхне бързо и има блясък ... какво повече :-) . 
        И с Revlon Scented Parfume Grapefruit Fizz резултата бе цвят - сърцевина на вкусен грейпфрут.
           
             По-отлизо, за да се види, че ефекта не е просто брокат, а фини скейл частички


          Аромата на лака, който ухаеше ден не е в никакъв случай на ПЛОДА грейпфрут, а по-скоро на някакви бонбонки ... да си оближеш пръстите :-) .
         А ето го и крайния резултат с фимо парченца грейпфрут и любимия Seche Vite Top Coat 

            
             Трайност 4 дни, но при голям "тормоз". Тъй като не си бях вкъщи ми се налагаше да си пера дрехите на ръка и ред други дразнители, отразяващи се върху трайността на лака ... та, доволна съм :-) ОПИ се доказаха на моите нокти за пореден път!

             До след малко, когато ще ви покажа една красота, която пропуснах, а всъщност бях с нея на заминаването ми за курса.

               Вярвайте в късмета си!

2 коментара: