неделя, 27 май 2012 г.

Dr.Pierre Ricaud Fuchsia Framboise

Здравейте отново, приятели!
Едва днес ми остана време да напиша отзивите си и за лака Dr.Pierre Ricaud - Fuchsia Framboise. 
4-5 лакирания не бях с червено и ми долипсва адски много... та резултата е ясен. Реших да сложа един мой подарък от сестрата на мъжа ми /едва сега разбрах, че зълва ми се падала/. Лака е на нечувана от мен досега марка, но пък се влюбих в нея и ми се искаше да им опитам и топ лака. 
Ще ме попитате защо - покри на 1 слой и изсъхна адски бързо, като Ви кажа адски, значи адски. Лакирам се вечер, когато съм приспала мъника, защото тогава ми е най-спокойно. Лакирам си се аз на спокойствие и тъкмо приключвам с последния пръст и мъника ме вика, отивам - иска да пишка ... познайте колко яд ме хвана, че ме улови в най-неподходящия момент /не съм му се карала или мръщила де ;-) / ... събличах гащеризон, че беше с такова облечен и отделно и спален чувал и си мисля как съм омазала всичко с моето червено  ...., но понеже вършим всичко на осветлението на нощната лампа и нищо не виждам, а само умувам. Като заспа пак, слизам долу с нагласата да почвам отначало и .... изненада -  грам няма покътнато от никъде ... голямо щастие бе за мен. :-) Четката на лака също е перфектна. На тази снимка е без топ лак 

Dr.Pierre Ricaud Fuchsia Framboise


Цвета не е точно червен, но това се вижда само на пряка слънчева светлина, а фотоапарата ми не го и уловя изобщо. Има си една нотка fuchsia - страхотен цвят е!

Тук е със CND Speedey Dry top coat, който съхне светкавично бързо, но всеки път ми оцапва четката в цвета, с който се лакирам и този път не пропусна


Тъй като е сезона на черешите, реших да си сътворя точно този вкусен плод за акцент. Декорацията е правена с акрилни бои и плоска четка с техниката "One Stroke". Много ми хареса  цялостното ми изпълнение, но за съжаление лака ме предаде още на втория ден, та се наложи да прелакирам 3 пръста, за да мога да се порадвам още някой ден на черешките си. Е, след още ден пак започна и го изтрих, че и без лак стоях 2 дни. 
Всичко му е хубаво на този лак, само трайността му не ми допадна, явно ще го опитам друг път и върху някой лак на марка, която издържа повече на моите нокти, за да да добия още малко мнение за него. Та това е единствения му недостатък за мен.

С кой лак ще е следващия маникюр, ще разберете до дни. :-)

Надявам се и този път да съм Ви била интересна и да Ви е било полезно всичко написано!

Хубав ден Ви желая, приятели, напук на подтискащото, дъждовно време (-:

понеделник, 21 май 2012 г.

China Glaze Flip Flop Fantasy & BM 224

Привет, приятели!

Днес ще Ви покажа един уникален цвят, който на доста от Вас вече вероятно е познат, но още снимки няма да са му излишни, защото е Р-А-З-К-О-Ш-Е-Н! Става дума именно за 

China Glaze Flip Flop Fantasy 


На снимката цвета е сравнително реален, но красотата му може да се види изцяло само на живо. 
За моя маникюр съм сложила 1 слой основа за лак на Perfect 3 in1, два слоя flormar 400 и 1 слой от China Glaze Flip Flop Fantasy! Правя го така, тъй като на моите нокти лаковете на China Glaze издържат едва ден, а аз искам да му се любувам по-дълго време на красивия цвят! 
Който не го е виждал на живо China Glaze Flip Flop Fantasy, само той не се е влюбил в него :-) 
Опитайте се да скролнете с мишката и да гледате как се изменя цвета в различните части на екрана Ви, някаква подобна игра прави и със съзнанието Ви на живо и Ви кара да го искате този лак не за веднъж!
И тъй като аз изключително рядко ходя с едноцветен, недекориран маникюр, върху China Glaze Flip Flop Fantasy реших да направя печати с шаблон от втория комплект на Bundle Monster Starnails боичка за печати

BM 224
Ето и една снимка на крайния резултат със Seche Vite Top Coat отгоре 


С декорацията направих сигурно 50 снимки на различна светлина със и без светкавица, но не успях да го уловя като цвят. Все едно съм снимала съвсем различен лак, а всъщност става дума за China Glaze Flip Flop Fantasy :-) . 
За разкош съм добавила сребърен брокат в центъра на големите цветя, а в малките плътни черни цветенца съм сложила по една мини сребърна точица. Така ми хареса крайния резултат и си го носих без грам поражения и удоволствие 5 дни, след което дойде ред на друг маникюр :-) А кой е той ще разберете сами (-: 

Надявам се да Ви е харесала първата ми публикация, а и лака, и маникюра?!

Хубав ден желая на всички!