понеделник, 19 август 2013 г.

Flormar Supershine 14

Здравейте, ценителки/и на красивия маникюр!

Време е за нещо сърцато, лилаво ... нали така :-)

От доста дълго време имам Flormar Supershine 14 и съм го слагала на приятелка, но на моите нокти едва преди седмица му дойде редът :-) Изключително красив цвят и лак отвсякъде, но стига приказки и ето и снимка

Flormar Supershine 14

Лилави брокатчета, потънали в ливата база - най-красивото лилаво, което съм си слагала до сега :-) Въпреки, че е тъмен и факта, че точно лятото го сложих, по никакъв начин не мога да кажа че е зимен цвят - определено е подходящ за всеки сезон. Четката - нищо по различно от всяка друга четка на марката, беше ми изключително удобна за нанасяне на перфектната консистенция на лака. Два пласта са му предостатъчни. Изсъхна бързо и има блясък и без топ лак /на първата снимка е без/... но когато му се сложи и топ лак /в моя случай за кой ли път Seche Vite Top Coat/ направо грейва и става гладичък като стъкло  -КРАСОТА!

Декорацията е правена с черната мини боичка за печати на Старнейлз и шаблон за печати Bundle Monster BM 317

Сърчицата запълних с Gloden Rose Nail art 111






С две ръце препоръчвам този лак - заслужава си всяка дама да го притежава. Както не съм любител на лилавото, влюбих се :-) А и не мога нищо отрицателно да кажа за него. Дори и трайността на моите нокти е повече от прилична - на море, на вани, на бани издържа 4 дни непокътнат от никъде грам.

А ето го и на ноктите на приятелка, декориран с акрилни бои и техниката One Stroke


До скоро, когато ще Ви покажа два красиви лилави пясъка на Perfect :-)

Обичайте и бъдете обичани!


2 коментара:

  1. Лака е супер,а декорацията на последната снимка е толковааа красива!!
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване