събота, 10 август 2013 г.

China Glaze Texture Bump and Grind


Как сте, красавици?

Досега от така нашумелите в последно време пясъчни лакове Ви показах Zoya Godiva и Zoya Dahlia, като и двата са с еднакъв тип завършек. Днес ще Ви покажа друг - с консистенция крем и завършек на мокър пясък /някои го оприличават с мазилка/. На първата снимка е на един пласт.

China Glaze Bump and Grind

Доста дълго мислих дали да не го оставя така, защото си покри много равномерно, но пък изглеждаше точно като лакирано с обикновен лак с консистенция крем върху предварително наръсен нокът с нещо като сол или друго подобно. Както и всъщност дават на не малко места съвети из интернет пространството за направата с подръчни материали на такъв тип маникюр. Та на два пласта си е друго :-)


Консистенцията на самия лак, както вече споменах - много приятна и се нанася супер равномерно. Четката - удобна. Съхне - доволно бързо. 

Декорацията, както се вижда - вградени камъни :-) И на вид и на допир - камъни :-)









Трайност - за China Glaze на моите нокти - цели три дни непокътнат от никъде, това си е просто чудо :-)

За пръв път досега, по молба на друга блогърка, реших да направя и аз фото урок. Та ето и стъпка по стъпка как се постига този ефект на вградени камъни :-) който лично на мен адски много ми допадна.

Стъпка 1: Лакирате с черен лак и оставяте да изсъхне


Стъпка 2: Минавате още един слой Ghetto Fabulous и веднага вземате от China Glaze Bump and Grind - както виждате от снимката, четката трябва да е неизцедена, за да се получи желаното разливане


Стъпка 3: Накапвате China Glaze Bump and Grind  върху Ghetto Fabulous и ги оставяте да се саморазлеят


И това е :-)
Най-хубавото е, че са необходими само два лака, няма нужда от топ лак, прави се лесно и бързо и ефекта е интересен


А ето я и мостричката вече съхнеща и изсъхнала




А това е снимка на маникюр правен преди години по същия начин, но с China Glaze For Audrey & China Glaze 2nite.


До скоро, когато ще Ви покажа един лак, който най-добре си показва цялата красота на слънце, а именно един страхотен нюд холограм от отдавна изчерпаната колекцията на Perfect, от която вече съм ви показвала синия, който получих като подарък от една добра душа, за което съм й адски благодарна :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар