понеделник, 2 септември 2013 г.

Barry M 309

Здравейте, сладурани!

Не помня от колко време имам Barry M 309, но е факт че едва сега посегнах към него - изключително нежно розово, абсолютно нетипично за моите ръце :-) В интерес на истината реших да се лакирам точно с него, подтикната от желанието да сътворя воден маникюр и това, че в интернет пространството видях как хубаво се разливат във водата лаковете на Barry M :-) Та..., както са казали хората - всяко нещо с времето си :-)

Barry M 309

Изглежда покривен, но за да добие този вид му трябваха 3 слоя. Консистенцията много лесно се разнася, но не покрива равномерно. Иначе четката ми бе удобна и изсъхна сравнително бързо.

Може би на повечето от Вас им е ясно какво означава воден маникюр. Ако все пак има някой, който не знае и му е интересно как се прави, може да напише в търсачката просто "marble manicure" :-)

Опитите, които аз съм си правила досега за такъв маникюр, бяха все с по 2 цвята и не на всички нокти.
За сегашния съм използвала 3 цвята /Barry M 309, Flormar Spring and Summer 2012 438 & Flormar Spring and Summer 2012 448 / и розови перлички за акцент. Завърших със Seche Vite Top Coat.Следващия ми воден маникюр ще е с шарки по всички нокти, да се видя и така :-)

И пак да завърша с трайност на моите нокти - всяка хубост за три дни :-)

До скоро!

4 коментара: