вторник, 5 ноември 2013 г.

OPI The Show Must Go On

Здравейте, дами! Как е настроението? :-)

Винаги съм се възхищавала, дори изумявала, на това колко красота има около нас, създадена от природата. И лично мен много ме зарежда с положителна енергия всичко това. Последната прелест, която ме плени адски много, ще споделя в днешния си пост :-) Но стига приказки, думите не стигатДоста труден ми бе избора за лак из немалкото типично есенни цветове на OPI, които съм си приютила ...


И в крайна сметка късметлията бе ...
OPI The Show Must Go On

Относно четка, консистенция, нанасяне, съхнене, блясък - само позиви и този път за OPI :-)
Покри си на два нормални пласта. 

За съжаление цялата красота на този лак няма как да се изрази на снимка, но дано добиете поне малко представа от това, което успях да уловя. Заслужава си да притежавате такова бижу в колекцията си, и заради цвета, и заради името дори :-)

Декорацията - и тя типично есенна, златни листенца от шаблон на Bundle Monster BM04 с Golden Rose Nail Art 108 . Топ лака и този път е Seche Vite Top CoatОткъм трайност OPI този път се поизложи малко на моите нокти, защото първите макар и леки забележки се появиха на втория ден, но пък за сметка на това, бързо бяха поправени и му се порадвах 4 дни :-) За сметка на това пък му се любувам на крачетата все още :-)

До скоро! Време е за CND SHELLAC отново, след дълъг застой за нови експерименти :-)

3 коментара:

 1. В комплект с листата изглежда чудесно...особено за сезона :)))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, дойде му реда и на този лак с красивата есен. :-)

   Изтриване
 2. Много хубав лак е определено:)

  ОтговорИзтриване