петък, 7 ноември 2014 г.

Classics Glamour 135

Привет, приятели! :-)

Като типичен лакохолик, и аз през свободното си време чета за всякакви лакове в най-различни сайтове. Именно така попаднах и на Classics Glamour 135, за който ще споделя днес. Не е нито трудно откриваем, нито нещо впечатляващо на пръв поглед. 

В интерес на истината при разходки в магазините за козметика, трудно би станало ясно кой наистина си заслужава и кой не, имам предвид откъм покривност, консистенция, четка, съхнене, трайност, а и дори реален цвят върху ноктите :-) 

Та... след изчетен пост в един форум от редовна потребителка /която слага на ноктите си наистина само добри продукти/, в който тя така го възхвали от към съхнене, трайност, покривност ... и разбира се подплътен с красивите снимки, не го мислих никак и бях твърдо решена, че този лак трябва да го пробвам и аз. Още при първото ми посещение на магазин за козметика ... бе отнесен към касата и добавен към колекцията ми. Изпревари доста чакащи неизпробвани лакове и наистина останах изключително доволна. 

Classics Glamour 135 е много приятен розово-червен крем. Четката е малко малка, но аз пък не съм с голяма нокътна плочка и това не бе проблем за мен. Консистенция - перфектна, нанася се като масло, не се утаява в шишето. Покрива на 1 пласт, но аз сложиш два. Съхне наистина да не кажа за секунди, но за броени минути. Блясък - вижда се от първите две снимки без топ лак. С две думи "само позитиви". Заслужава си символичната цена и ако Ви се изпречка пред очите не го мислете :-)

Classics Glamour 135

Classics Glamour 135

Декорацията е правена с шаблон за печати на Bundle Monster BM 318, черната боичка за печати на Starnails, малко акрилни жълти точки и червени пайети. На живо е по-ефектен, но на снимка не успях да го уловя в цялата му прелест. 


А ето го и след по един слой Perfect 3 в 1 и Poshe. Бих си спестила единия топ лак, но Poshe ми размазва декорациите, когато е сам. Иначе за блясък и съхнене е равен на любимия ми Seche Vite :-)




Трайност - 4-5 дни непокътнат от никъде!

И още една снимка с него и Color Club Edie, декориран с шаблон на KONAD m73, бялата боичка за печати KONAD и ваденки :-)



А на Вас за кой лак Ви минава първо през ума, за който смятате на 100%, че си заслужава всяка стотинка дето се казва? :-)

Усмихни се! :-)



3 коментара:

  1. Pretty shade and I like the stamping - looks amazing :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване