петък, 2 ноември 2012 г.

Eyeko Vampira polish

Здравейтееее :-)

В унисон с духа на Хелоуин, ноктите ми бяха ужасяващи :-) Лака, който сложих, както стана ясно бе Eyeko Vampira polish

Eyeko Vampira polish

                                                              Eyeko Vampira polish & CND Fireberry

Покри перфектно на 2 пласта, съхне достатъчно бързо и има леко матов завършек. Четката е малко тънка, но не е в никакъв случай неудобна. Лака всъщност е черна база с много много ситен червен глитър, нанася се супер лесно.
Другият кървавочервен цвят лак е CND Fireberry

CND Fireberry & Eyeko Vampira polish
       
Покрива перфектно и от 1 слой, както и други лакове на марката, но аз си сложих 2, съхне адски бързо, четката - удобна! За блясък - снимката не е реална, тъй като и лака не е нов а е отново от групата лакчета, от която бе и CREATIVE Nail Design Inspire . Не знам с какво ги е разреждала въпросната жена, но лаковете са станали адски бързосъхнещи, а при изсъхване като ефект - матови. Цвета си e реален, блясъка предполагам при нов такъв лак би трябвало да е като например CND Relay red
За декорация, освен рисуваната вещица - вампир, изполвах черната боичка на Старнейлз и шаблони на Bundle Monster BM 13 & BM 305
       
BM 13

BM 305
А ето го и крайния резултат с любимия Seche Vite Top Coat

CND Fireberry & Eyeko Vampira polish

CND Fireberry не мръдна от никъде, но Eyeko Vampira polish изтрая едва два дни непокътнат на моите нокти и се откърши едно ръбче от палеца. Не е много, не е малко ... За съжаление този лак вече е спрян от производство, както и като цяло лаковете на тази марка и може да се намери вероятно, но трудно. 
Ако някой от вас го е харесал до толкова като ефект, че иска поне негов заместител - погледнете Color club Red Velvet, China Glaze Lubu Heels или Milani Spellbound. 

                         А Вие отбелязахте ли по някакъв начин Halloween - как? :-)

                                                          Бъдете щастливи!
       

Няма коментари:

Публикуване на коментар