вторник, 26 март 2013 г.

Flormar Supershine 20

Привет! :-)

Първа пролет ли дойде, втора зима ли ... незнам, но определено се отрази и на настроението ми ... Исках хем да е нещо семпло, хем в същото време с цветенца :-) ... та резултата бе френски маникюр - изключителна рядкост за моите ръце :-) Лака, който използвах за основен цвят е Flormar Supershine 20 - и на 1, и на 2 пласта, все е хубав :-) Затова направих и 3 снимки

само с основа за лак

Flormar Supershine 20 на 1 пласт

Flormar Supershine 20 на 2 пласт

За декорация този път реших да си нарисувам едни нежни цветенца, на които отдавна се канех и които всъщност заприличаха повече на осморки :-)



Златната линия до бялата е декоративно тиксо, което втори път не бих си сложила поне с обикновен топ лак. Едва след 2-3 часа от приключването на маникюра, отстрани ръбчетата на тиксото взеха да се опитват да се надигат, при положение че доста се постарах от всякъде да го запечатам добре с любимия Seche Vite Top Coat. Това, което ми направи впечатление и ми даде идея за нов опит е, че като одърпах няколко лентички от него, на повечето се отлепи само един пласт, който за моите очи изглеждаше прозрачен и на ноктите остана голяма част от златното, макар и с не така перфектни линии, та ... мисля следващия ми опит с това декоративно тиксо да е с лепило за фолио отдолу.

Та поради тези причини, трайност за Flormar Supershine 20 не мога да споделя на този етап, на моите нокти :-) тъй като бе свален поради други причини.

ПП Ето го и на един пласт - определено по-добре стои така :-)



До скоро :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар