събота, 19 октомври 2013 г.

OPI I Think In Pink & OPI You Glitter Be Good To Me

Привет, дами!

Както може би на повечето от Вас Ви е ясно, месец октомври, е обявен за месец за борбата с рака на гърдата в световен мащаб още 1985 г. В самото начало идеята е да се популяризира мамографията като ефективно средство за ранно откриване и лечение на коварното заболяване. Днес хиляди хора по света възприемат октомври месец като месец за разяснителни кампании относно причините, превенциите и лечението на болестта.

Тъй като има изписано адски много в интернет пространството на тази тема, аз няма "да откривам топлата вода" сега, а ще Ви споделя само че самопреглед е редно да си правим ежемесечно седмица след цикъла, а повече за начините и всичко, което ви интересува можете да прочетете и сами на много места - например тук.

За България благодарение на фондът "От любов към живота" са събрани за 11 години над         1 300 000 лв., с които е закупена ехографска апаратура за ранна диагностика за 7 нуждаещи се болници в страната - Плевен, Пловдив, Русе, Шумен, Стара Загора, Пловдив и Бургас. Благодарение на набраните средства, през втората половина на 2013 година ще бъдат предоставени и безплатни профилактични прегледи за жени в неравностойно положение между 30 и 50 години.

Ако искате и Вие като мен да дарите средства за тази благородна кауза, най-лесния начин е като си поръчате от каталог на AVON от техните продукти с розовата панделка. За тази година аз се спрях на колие, което и ще видите по-долу на снимка.

Лаковете, които ще ви представя днес, са всъщност това, което си закупих миналия октомври в подкрепа на тази кауза, а именно сета OPI Pink of hearts 2012


Това, което ме изненада изключително приятно е, че въпреки че е бледо розово, покри на два пласта

OPI I Think In Pink


OPI I Think In Pink

Нищо ново няма да споделя и този път за OPI:
Четката - широка, удобна, перфектна!
Консистенция - страхотна за идеално, равномерно разнасяне!
Съхнене - няма нужда от чакане.
Блясък - вижда се от снимките по-горе без топ лак :-)

За декорацията, освен OPI You Glitter Be Good To Me, който също е от сета OPI Pink of Hearts 2012, използвах бялата мини боичка за печати KONAD и шаблон за печати на Bundle Monster BM 321


Крайния резултат и този път запечатах със Seche Vite Top Coat  :-)








Трайност - на 4 ден се отчупи едното ръбче на палеца, на който всъщност самия нокът се разслоява отдолу, така че доволно :-)

До скоро! 

When ... It Will Be Time For Halloween!  :-)








Няма коментари:

Публикуване на коментар