понеделник, 24 септември 2012 г.

Rapsodi 196

                      Hello, dear :-)

         Тъй като вече е свален, съм готова да Ви представя пълно мнение за Rapsodi 196. Точно това лакче го исках ужасно много, но собственичката му не искаше и не искаше да се отърве от него. Но пък за проба не отказа да ми го отстъпи :-) и ето го на моите нокти най-после. Ивче, благодаря :-) 


           На снимката е на 3 не тънки слоя и още и още на места може да се каже, че прозира. Ами не го искам вече :-) . А и цвета не е това, което очаквах - разочаровах се може би, защото очакванията ми бяха други, иначе лакчето си и типичен пъпешов цвят - актуалния за отминаващото лято :-)


        Четката на лака е съвсем стандартна и удобна за мен, съхне достатъчно бързо и има блясък.
         Без декорация не е останал и той на моите нокти :-) и както Ви загатнах предния път - декорацията бе на тема "Първият учебен ден" :-) А ето я и нея


            Розичките са лепенки, които на втория ден взеха да им се надигат ръбчетата и да ми вадят нервите. Явно или ще ги вграждам занапред или само за педикюр ще ги ползвам останалите от картончето, защото пък иначе са си като живи  :-) . На средните пръсти букварчетата са с печат, но не от шаблон, а от монета 50 стотинки :-)

             Как го направих толкова изчистено ли :-) ами ...
* на дръжка от чанта от Кауфланд сложих безцветен лак и го оставих напълно да изсъхне
* взех си и си пренесох с черната боичка на Старнейлз за печати и тампон декорацията върху изсъхналия безцветен лак на дръжката
* изрязах си само букварчетата и ги отлепих от дръжката
* минах с безцветен лак средните пръсти и лепнах букварчетата на желаното място с помощта на пинсети
             За топ лак и този път използвах Seche Vite Top Coat :-)
             Ето го и като акцент Rapsodi 196 на ръката на собственичката му :-)


            Може би се чудите кой е реалния цвят ... ами на снимката с пъпеша :-) . Завършвам с мнение относно трайността - 3 дни ... не са много, не са малко, бива :-) 

             А Вие опитвали ли сте да вземете с тампон за печати картинка от "шаблон", различен от създадените точно за целта, както в моя случай 50ст, и какъв е бил този предмет?

           А за следващата публикация съм Ви подготвила ментов френч маникюр, повече за него ... като го сваля :-)

            До скоро!!!

2 коментара:

  1. Ех,това АБВ...Никога не бих се сетила за стотинка...Започвам да оглеждам наоколо за потенциални печатащи жертви:)))Цвета е много сладък...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не се съмнявам в теб, че ще откриеш :-) Още се точа на мъжките отпечатъци и в най-скоро време трябва да заловя моето мъжко тяло да ме декорира :-)

      Изтриване