вторник, 25 декември 2012 г.

OPI Metallic 4 Life & OPI Crown Me Already!

Очаквате ли бляскав маникюр :-)

Както обещах, днес ще Ви представя и втори маникюр, а именно маникюра, с който бях на служебния коледен банкет :-)

OPI Metallic 4 Life & OPI Crown Me Already!

Какво да споделя ново за OPI ... нищо всъщност - перфектна четка, супер бързо съхнене, уникален ефект и без топ, та по тази причина така и го оставих, за да му се любувам. Пълна покривност на OPI Metallic 4 Life - 2 пласта, OPI Crowm Me Alredy - 3 пласта.

Много красив, много бързо се разваля  и много трудно се сваля като почти всеки глитър лак, но въпреки това си засужава да притежавате тези бижута :-) 
Трайността ли ... изцяло непокътнат без топ лак няма ден :-)

Иначе преди време бях слагала OPI Crown Me Already! като акцент на безименните + Seche Vite Top Coat ... тогава устиска до свалянето на маникюра непокътнат - 4 дни минимум ми е останало в главата :-)
CND Blueberry Whip, LM 42 & OPI Crown me already!

А ето ги и другите лакове за нокти, които бях съчетала с това бижу OPI Crown Me Already! 

CND Blueberry Whip 2 пласта

CND Blueberry Whip & LM 42

Както казах и по-горе - тези два брокатни лака на OPI са си БИЖУТА - с каквото и да се съчетаят, маникюра добива  луксозен вид - УНИКАЛНИ!

До скоро, приятели :-)

Models Own Bubblegum & Color Club Platinum Records

Весела Коледа, приятели!

Днес ще Ви представя два маникюра, заредени с адски много настроение /поне за мен/ :-)
Този, с който ще започна както стана ясно, ще е sandwich manicure с Models Own Bubblegum & Color Club Platinum Records
Питате се какво е sandwich manicure - това е комбинация от цвят, глитър, цвят. В моя случай последователността бе 

 Models Own Bubblegum

Models Own Bubblegum & Color Club Platinum Records

Models Own Bubblegum & Color Club Platinum Records & Models Own Bubblegum

Както всички неони, така и този не успя да излезе реален като цвят, но трябва да Ви споделя, че се получи нещо ЖЕСТОКО! Дребните глитърчета изглеждаха по-тъмни, а едрите по-светли ... приказка :-)

Жалко само, че както и предполагах, след като дабавих глитърен лак между пластовете, трайността на Models Own на моите нокти падна двойно   - на втория ден подаде :-)

Въпреки всичко, красотата си заслужава!

А Вие sandwich manicure правили ли сте си?

До след малко, когато ще ви покажа още една глитърна ПРЕЛЕСТ!

четвъртък, 13 декември 2012 г.

Estee Lauder Metallic Sage

Здравейте, приятели :-)

Днес ще Ви покажа един наистина уникален цвят, типичен за сезона, а именно Estee Lauder Metallic Sage - перфектния за моите очи khaki цвят с меден микрошимър

Estee Lauder Metallic Sage

Консистенция - перфектна за нанасяне, покривност - на 2 нормални слоя, четка - много удобна, шишенцето също ми направи впечатление, че е супер стабилно независимо къде ще бъде :-) /тъй като аз се лакирах на леглото на нощната лампа :-)/, съхне много бързо и има хубав блясък - на снимка е е без топ лак.

След дълго чудене как да го доразкрася, не че и сам по себе си не е красив - напротив ... стана ми любимец, се спрях на шаблон на Bundle Monster BM 12

BM 12

А ето го и крайния резултат с любимия Seche Vite Top Coat

Estee Lauder Metallic Sage BM 12

Адски много ми хареса като цяло маникюра, но на третия ден подаде - не можах да му се нарадвам. :-)

За сметка на това си спретнах посред зима един неонов розов сандвич, който много ми разведрява работните дни, но за него ще пиша малко по-късно :-)

Бъдете щастливи! 
:-)

четвъртък, 6 декември 2012 г.

FM Deep Scarlet & SWAROWSKI Topaz


Ето ме отново, приятели :-)

Отдавна не бях слагала червено, а всъщност бих казала, че това е любимия ми цвят за маникюр, като че ли :-) Както стана вече ясно - не след дълго чакане, дойде ред на FM Deep Scarlet да бъде пробван. Бих казала, че името си му съответства перфектно. Защо ли - ето го на два тънки слоя...

FM Deep Scarlet

Уникално красив цвят, покривен, консистенцията му е много добра, съхне бързо, по четката е можело да се поработи още малко ;-)
И тъй като вече дойде и декември, като че ли и мен взе да ме завладяава коледната емоция и реших да се доразкрася със сух червен глитър и Swarowski Topaz - златисти камъчета

FM Deep Scarlet & Swarowski Topaz

FM Deep Scarlet & Swarowski Topaz

FM Deep Scarlet & Swarowski Topaz

На живо се получи действително една коледна приказка, но фотоапарата ми не можа да покаже каква красота всъщност се получи :-/
За да ми се получи идеално гладък маникюр и да не го "изпие" глитъра, сложих първо 1 слой Essence gel look topcoat и за да изсъхне бързо 1 слой Seche Vite Top Coat.

За съжаление тази прелест ме предаде по-рано, от преди да съм й се нарадвала - на 3 ден. В интерес на истината доста зор видя и не се учудвам на по-малката трайност спрямо предишния  лак на марката FM Fresh Mint 

До скоро! :-)

понеделник, 3 декември 2012 г.

Models Own Pink Punch

                Как сте :-)

Времето се постопли малко повече от обичайното за сезона през изминалата седмица и мен ми се приноси нещо неоново - в ръчичките ми скочи пръв Models Own Pink Punch . Защо се казва Pink Punch ли ... ами защото си е точно такъв цвета - ще си изпия пръстите ...


Models Own Pink Punch

Много приятна консистенция, четката - удобна, покри ми на 2 нормални слоя, съхне прилично бързо, блясък - вижда се от снимката.

Разкрасен и този път не остана маникюра ми :-) 

Та така си изкарах с него непокътнат 4 дни - съвсем доволно!

Следващия маникюр и педикюр, които ще Ви покажа са една коледна приказка, която до момента не успявам да уловя в цялата й красота, но ще правя още опити и на дневна светлина - дано ми се даде :-)

До скорооо! :-)