вторник, 27 август 2013 г.

Perfect Sand S 64 & S 75

Привет! :-)

И днес показания маникюр ще е лилав, но този път финиша ще е пясък :-) От всички показани от мен досега, тези са с най-ниската цена и най-достъпните за българския пазар. Това в никакъв случай не означава, че са по-малко пясъчни или по-обикновени и сами ще се убедите в това. :-) От всичките 29 цвята от колекцията Perfect Sand Lacquer, аз приютих 13


Първите от тях, които ще ви представя са Perfect Sand S 64 & Perfect Sand S 75. Ето ги на 1 пласт

Perfect Sand S 64

Perfect Sand S 75


А на всички останали снимки са на два пласта. Както съм споменавала и в предишни постове тук, за пясъчните лакове основа и топ лак не се използват, което от една страна си е и предимство - чувствително по-малко време за направата на красив и ефектен маникюр.

Конкретно за двата лака Perfect Sand S 64Perfect Sand S 75 мога да кажа само позитиви относно нанасяне, четка, съхнете, ефект ... по нищо не отстъпват на пясъчните лакове от по-висок клас. Няма нужда от много обяснения, оставям снимките да говорят :-)

















Финиша на Perfect Sand S 64 го оприличавам до определена степен с този на пясъчните лакове от колекцията на China Glaze Texture, докато Perfect Sand S 75 ми е по-скоро брокатен, отколкото пясъчен и адски много ми напомня като завършек на OPI Metalic 4 Life & OPI Crown Me Already . Но пък и двата МНОГО ми харесаха и им се любувах 5 дни. Това за съжаление не означава, че издържаха толкова време непокътнати. В перфектно състояние бяха 2 дни, след което се налагаше от време на време да правя поправки на леките дефекти, които на мен ми вадеха очите. Perfect Sand S 75 може да бъде коригиран, без по никакъв начин да си личи, че му е правена поправка, докато Perfect Sand S 64, както и лаковете на China Glaze Texture, където са коригирани си личи.

До скоро, когато ще ви покажа нещо, което не бях правила отдавна - воден маникюр :-)

Бъдете щастливи!

8 коментара:

  1. Влюбих се тези с глитърите! Просто са уникални и ги искам всичките <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заслужават си определено, а и цената е съвсем символична и се намират лесно :-)

      Изтриване
  2. Както казах- страхотна комбинация! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Наистина супер комбинация и маникюр! <3

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесва!Този лилавия май ще го потърсяя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че съм била полезна, няма да съжаляваш :-)

      Изтриване