понеделник, 3 септември 2012 г.

Flormar Spring and Summer 2012 448

                   Здравейте, приятели,

         дълго време не съм писала, но това е защото дълго се застоя непокътнат върху моите нокти Flormar 448 от Spring & Summer 2012 колекция. Покрива перфектно на 2 слоя


            консистенцията му е идея по-гъста от досега опитваните лакове на марката, но не бих казала, че трудно се нанася, четката е перфектна, съхне бързо и има хубав блясък - вижда се от снимката.
             Тъй като без декорация лак при мен е все едно, че не съм си завършила маникюра, и този път не пропуснах да го разкрася. Тъй като нямах почти никакво време, този път си спретнах нещо съвсем семпло, но за сметка на това ефектно. С какво ли - холограмни пайети :-)


         За топ лак и този път използвах любимия Seche Vite Top Coat - не заради друго, ами защото наистина нямах никакво време за съхнене, а по съхнене този топ от всички, които съм опитвала досега равен няма.
            Трябва да споделя нещо, което ми направи впечатление при свалянето на този лак. Имах опасения, че може да ми оцвети ноктите в лила, но слава Богу поражения нямаше никакви. Кое е това тогава, което ми направи впечатление ли - ами при свалянето се виждаше, все едно че най-долния слой е бил червеникаво-розов, а не лилав, ето го и нагледно

  
              Та така с този хубавец си изкарах цели 7 дни без поражения и което е по-интересното, не ми и омръзна да го гледам :-) Доволна от него, взех че се сдобих с още 3 лакчета от колекцията :-)


          Тях кога ще ви ги покажа на нокти идея си нямам, но важното е че и това ще стане някой ден :-) Третия лак от ляво на дясно си е тюркоаз, но фотото ми твърдо отказа да го покаже какъв е реално.
          
           До скоро приятели, когато ще Ви покажа холограмното омбре, с което съм вече, както и няколко други омбре маникюра, които съм си правила до сега :-)

            Бъдете щастливи!

           

2 коментара:

  1. Страхотен маникюр! Много ми хареса декорацията <3
    Цвета на лака също е сууупер!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз много го харесах като цяло, Янче, благодаря :-)

      Изтриване