сряда, 31 юли 2013 г.

Zoya Dahlia

Привет :-)

Още преди няколко месеца, когато се появиха за пръв път пясъчните лакове на пазара, реших че няма как да пропусна и аз да не взема някои и тъй като манията не ме бе обвзела все още, първите пясъчни лакове, които пожелах бяха нюд и черен - каквито са си и пясъците по плажовете :-)

Преди няколко дни Ви показах най-истинския като ефект и цвят до реален пясък за мен - Zoya Godiva и като че ли  тогава не се канех в близко бъдеще отново да се "опесъча" ... но впечатлена от снимки на Golden Rose Holiday 60 /черен пясък отново/ посегнах и аз към такъв :-) На първата снимка Zoya Dahlia е на един слой


На всички останали снимки е на два слоя, които са му предостатъчни! :-)









Много комплименти отнесох с този елегантен черен пясък - определено прави впечатление и стои много луксозно :-)

И тъй като го сложих за педикюр - мога да кажа, че със затворени обувки доста бързо се протри на връхчетата на палците, но пък за сметка на това бързо се поправя и изобщо не си личат корекциите, заради пясъчния завършек :-)

На ръцете също бързо се изрони на палеца и на показалеца на едната ръка, понеже имах супер много канцеларска работа тези дни и реално и там не се отчупи или обели нещо, а протри точно. И там бързо бе направена корекцията без да си личи :-) Но като цяло бих казала, че Zoya Dahlia показа в пъти по-малка трайност на моите нокти спрямо Zoya Godiva :-)

До след малко, когато ще Ви споделя мнение и снимки за още един пясъчен лак, но на друга марка и с друг тип консистенция - крем :-)



2 коментара:

  1. Много е хубаааав...И аз си взех от България пясъчни,но пропуснах черния.Реших да заредя колекцията с по-живи и летни цветове,които не се намират лесно тук!Сега обаче като гледам ефекта на черното,съжалявам,че не си взех!Браво Иве,изпитвам благородна завист!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Заслужава си определено - много луксозно стои. Но пък и от друго място можеш да си го вземеш, не само в БГ ги има :-)

      Изтриване