петък, 17 октомври 2014 г.

Orly Au Champagne

Здравейте, мили мои,

бях се поизгубила известно време, но не мога да пропусна и тази година да не отделя време в подкрепа на една кауза, набираща скорост с всяка година в световен мащаб, а именно "За борбата с рака на гърдата". Както миналата и по-миналата година споделих по какъв начин аз подкрепих морално и финансово добрата инициатива, така и тази година също няма как да не го направя :-) 

Както на повечето със сигурност им е известно, розова панделка е международен символ на борбата с рака на гърдата. 


От доста време не бях слагала Orly Au Champagne и тъй като от преди ме бе очаровал с трайността си, реших да видя дали причината е била в самия цвят, или в това, че бях с основа Orly Bonder. Ами да Ви кажа - сега показа трайност на моите нокти, както и другите лакове на марката. Та за пореден път се убеждавам, че от изключително значение е и самата основа относно трайността, а това че са и в система /на една марка/ оказва още по-голямо положително влияние - ФАКТ на моите нокти!

Ето нови снимки на този УНИКАЛЕН бял лак

 Orly Au Champagne
 Orly Au Champagne
Orly Au Champagne

Отново използвах шаблон на Bundle Monster 321, но този път за боичка, след не дълго избиране кой да е подходящия цвят лак за нокти за отпечатването на панделката, се спрях на вече показвания Flormar Supermatte M118 


И тази година оказах своята финансова подкрепа чрез Ейвън, като закупих гъбката за баня с розовата панделка - изключително сладурска :-), а ето и крайния резултат от всичко описано, запечатано с Perfect 3 в 1 и Poshe top coat .








Дами, а Вие направихте ли своя профилактичен преглед? 

До скоро! :-)

2 коментара: