петък, 8 юни 2012 г.

Color club Edie


Привет, приятели,

днес ще Ви споделя впечатленията си от един лак, който се нарежда сред любимците ми, а именно 
Color club Edie


За него мога да споделя само положителни отзиви – удобна четка, страхотна консистенция и нанасяне, покривност /на два слоя/, съхне доволно бързо, има добър блясък и сам. Снимката за съжаление обаче не показва красотата му – свързвам го със снимки на плитчините на Хавайските острови – свеж, летен, зелен пастел с нотка синьо, но не забележимо. Снимката е притъпила адски много цвета и красотата му. За да добиете максимална представа за цвета вижте на тази снимка най-плиткото (-:


И тъй като лак без декорация при мен е почти невъзможно и този път не пропуснах да си сътворя. Ползвах шаблон от втория сет на Bundle Monster BM 203 и Starnails боичка за печати



Крайния резултат запечатах с любимия Seche Vite top coat



Този маникюр избрах за акцент към черната рокличка по повод връчването на дипломите Ни. Чувствах се с него, както се казва в своята кожа и в същото време различна от всички останали, акцентирали върху френски, червено или корал :-)

Ще се питате колко издържа вероятно? На моите нокти издържа 4-5 дни в перфектно състояние. Както и другите лакове на тази марка, които съм слагала, този доказа за пореден път, че Color club знаят как се създава лак, отговарящ на очакванията на всички Нас.

А ето го и декориран с шаблон на KONAD m73 и черната боичка за печати на Starnails отново.



Желая на всички Ви един спокоен ден, изпълнен с много положителни емоции!

2 коментара:

  1. Лелеее, този шаблон е уникален! Напомня ми за един лепенки за нокти, които бях видяла в Асос...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, всички форми от шаблона са хубави, а и не само от този, а като цяло от всички шаблони на Bundle Monster :-) Заслужават си парите!

      Изтриване