понеделник, 16 юли 2012 г.

Zoya Kiki & OPI Black Spotted

        Ето ме отново днес :-)
       
        Както Ви обещах, в този пост ще ви представя един бонбонест цвят, а именно Zoya Kiki. Дълго време обмислях дали да го купя, след това дълго време чака ред за моите нокти, а сега дълго мислих как да го опиша с думи (-: . Бих го описала като розова перла /но не от едновремешните, бабешките, които стават на черти/, в дълбочина с цикламен шимър и сребърен завършек. Уникален лак, но не за всеки тип кожа и не за всеки сезон според мен.


         Нанася се много лесно, тъй като четките на Zoya са много удобни, покри перфектно на 2 пласта, изсъхна доволно бързо, блясък като че ли обаче му липсваше достатъчно за моите очи.
          За да не е само гол лак, реших да сложа скоро получения лимитиран OPI Black Spotted - сам по себе си е декорация и реших, че няма нужда от още предвид това, че и Zoya Kiki не е просто пастелен лак. Ето го и OPI Black Spotted на 1 слой върху Zoya Kiki

      Seche Vite Top Coat сложих само на палците и кутретата, но тъй като не бях изчакала напълно да изсъхне преди това лака, OPI Black Spotted се размаза и почти си изгуби петнистия ефект. Ето от тази снимка може да се види разликата като се вгледа човек.


        Отзив относно трайността ще споделя в този пост само за Zoya Kiki, тъй като е OPI Black Spotted е доста странен, от където и да го погледне човек, за него най-вероятно ще публикувам утре статия, както и снимки върху друг цвят + декорация :-)
        Zoya Kiki издържа непокътната цели 5 дни, това е много като се има предвид че премина през не малко изпитания - къпане в море, ровене в пясъка с мъника, бани, чистене и пилене /както споменах в предния си пост, бях на курс по ноктопластика с гел и имаше здраво пилене не само на ноктопластиката която правих върху модели, но и на моите нокти тук там/. Zoya се представи за пореден път повече от добре на моите нокти.

        Бъдете щастливи и до скоро!


Няма коментари:

Публикуване на коментар