сряда, 13 февруари 2013 г.

Zoya Raven

Как сте, сладурани?

Преди да започна с днешния пост, искам да Ви честитя  Свети Валентин и Трифон Зарезан с пожелание да сте живи, здрави, красиви и щастливи :-)

Началото на календарната година, както си спомнят някои може би, посрещнах така и тогава си обещах началото на Годината на черната водна змия, която започна на 10 февруари, да посрещна с нещо тематично :-) Така и направих, тъй като това животно - змията за мен е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО. Черната водна змия олицетворява мъдрост и сдръжаност и едновременно с това всява страх и уважение :-) С най-искрени чувства искам да Ви пожелая, а и да си пожелая, да бъдем едни черни водни змии  :-)  Нека годината Ви донесе духовна чистота и хармония, домашен уют и топлина, материално благополучие и успех във всяко начинание :-) И както змията, така и вие подхождайте умно, напредвайте бавно и предпазливо към всичко!


Малко се отплеснах, но да си дойдем на думата :-) Време е да Ви споделя най-хубавата черна перла, с която съм се лакирала. За мен е най, първо защото е достатъчно черна, а не сивкава, както всички които съм виждала до сега, второ - не става на черти и не на последно място - има една дълбочина самия цвят ... УНИКАЛЕН!

Zoya Raven

Както и други лакове на Zoya, които съм слагала - и за Zoya Raven мога да кажа само хубави неща - супер удобна четка, перфектна консистенция, покрива на два нормални слоя, съхне бързо и има хубав блясък - на снимката е без топ лак.

Както може би някои знаят, този лак е част и от едно лимитирано изкушение на Zoya, а именно 

 Zoya Gilty Pleasures Collection 2012 

Съвсем скоро имам намерение да Ви представя и другите два лака от нея :-)

За тематичната декорация си нарисувах едно змийче :-) , а на останалите нокти си напечатах с шаблон на Bundle Monster BM 215 змийска шарка :-) 


Печата е правен с лака за рисуване с тънка  Golden Rose Nail Art 107  - най-хубавата сребърна боичка за печати и не само :-)

А ето я и цялата прелест, запечатана с любимия Seche Vite Top Coat


Трайността, както и при други лакове на марката - на ниво! Непокътнат от никъде Zoya Raven се задържа на моите нокти 4 пълни дни. Какво повече да иска човек от лак за нокти :-)

Аз както може би предполагате съм на светивалентинска вълна вече, но за маникюра ще споделя пълно мнение тук след като стане време за сваляне ;-)

Оттеглям се :-)


Няма коментари:

Публикуване на коментар