неделя, 7 юли 2013 г.

CND Vinylux Tinted Love & Tropix

Ето ме отново днес, красавици :-) 

Като голям фен на CND и заинтригувана от рекламата на най-новото им поколение лакове за нокти, които лансират със следните характеристики:

7 дни перфектен блясък и издръжливост!
Нова формула - нанася се без основа!
Топ лак с ProLight технология, тоест издръжливостта се засилва от естествената дневна светлина!
Изсъхва напълно за 8 минути и половина!

реших да се сдобия с някои, за да ги пробвам и тях :-) И измежду немалкото цветово разнообразие, което в по-голямата си част съвпада като имена и като цветове с досегашите им лакове за нокти и Shellac, се спрях на CND Vinylux Tinted Love и CND Vinylux Tropix.


Консистенция - много приятна. Нанесох ги на два тънки слоя и двата /на Tropix можеше да му се сложи и трети, за да изглежда напълно перфектно покрил, но го оставих на два/. Четката - удобна. Съхнене - без забележки. Имат блясък и без топ лак, но определено разлика се забелязва след като се сложи и той :-) 

На един слой, без топ лак


На два слоя, без топ лак


С топ лак на дневна светлина навън, на сянка, без светкавица


С топ лак на дневна светлина в помещение, на сянка, без светкавица
На дневна светлина навън и със светкавица
На слънце, без светкавицаИ двата са доста трудно уловими на снимка. Tropix все пак успя да излезе реален с много усилия, докато на Tinted Love цвета аз не го хванах. В интернет пространството най се доближава до реалния цвят на ето тези нокти - УНИКАЛЕН Е и си заслужава всяка дама да го има! 


Лични впечатления:
Нанесох я без основа и не ми боядиса ноктите, въпреки наситените цветове - ДА!
Изсъхна много бързо и не успяха да ми станат ноктите на балони или чаршафи - ДА!
Топ лака имаше хубав блясък до преди да го сваля - ДА!
Но 7 дни трайност .... на моите нокти .... НЕ. На втория ден се появиха две леки забележки и ги снимахВ интерес на истината пък до четвъртия ден друга забележка не се появи. И тъй като си правих педикюр, неволно си развалих маникюра и се наложи да сваля CND Vinylux преди седмия ден. Та така :-) както с всички лакове за нокти е напълно индивидуална трайността и при CND Vinylux е така - на някои може да им издържи повече от 7 дни, при някои по-малко. Някой следващ път ще пробвам с друг топ лак и отново без основа, защото това определено си е предимство.

На 100% не останах очарована, но на 90% мога да кажа с чиста съвест, че съм доволна :-)

До след малко, когато ще Ви покажа неоновите си ръце и крачета :-), които си спретнах наскоро!

(hug)

Няма коментари:

Публикуване на коментар