неделя, 7 юли 2013 г.

Flormar Supershine 48 & 50

Време е за нещо металическо :-)

Вдъхновена от един много ценен за мен подарък, предната седмица посегнах едновременно към зелено и лилаво - цветова комбинация, която до преди това рядко би ми хрумнало да съчетая ... Всъщност единия лак вече съм го ползвала за печатане върху Isa Dora 619 Vintage Mint. 

А защо е толкова ценно това коте ли :-) На първо място, заради човека който ми го подари. На второ - защото по китайския хороскоп съм именно котка, и не на последно място - заради самото бижу - УНИКАЛНО Е! :-) Всъщност това да се вдъхновя за направата на маникюр от бижу ми се случва за втори път - първия път бе паячето :-) 

Малко се отплеснах, но да се върна към лаковете :-) За основа сложих Flormar Supershine 50

Flormar Supershine 48

Както предния път, така и сега на снимка не излезе красотата на този лак - много по металически и идея по-тъмен е реално. Иначе за да покрие перфектно му трябва 1 по-плътен или 2 тънки слоя. Съхне бързо. Четка, консистенция - перфектни! Като се замисля, Flormar май са ми една от любимите марки :-) 

За направата на преливката за шестте пръста използвах техниката с фолиото и Flormar Supershine 48. След това с черния лак с тънка четка на Evri направих линийките като от бижуто. На палците и безименните отпечатах с черната боичка на Старнейлз и шаблон за печати на KONAD m83 мацките в унисон с вдъхновението :-)


И този път завърших маникюра със Seche Vite Top Coat

Със светкавица
Без светкавица, на дневна светлина, на сянкаПървата забележка по този любим за мен маникюр се появи на третия ден.

А Вие правили ли сте си някога специално маникюр, заради бижу?4 коментара:

  1. Адски го обичам този Флормар - наистина е уникален! Страхотно си го комбинирала и много ти отива :)

    ОтговорИзтриване
  2. невероятно красиво, ти си талант! ♥

    ОтговорИзтриване