понеделник, 23 юли 2012 г.

CND Relay red

                      Здравейте и в началото на новата седмица!

          Тъй като вчера си премених ноктите, днес ще ви поста цялостна информация относно едно много приятно червено на CND с уклон на малина, а именно CND Relay red .


        Както вече споменах, цвета не си е чисто червено, каквото всъщност излиза и на снимката. Странно ми беше как не мога да уловя реалния цвят на чист крем, но като се поразрових в "google изображения", то и там няма реална снимка всъщност - или са изцяло червени като моята или са прекалено розовеещи. Истината е някъде по средата :-) .   Представете си малко по-тъмно червено и с уклон на малина. Едно е ясно - цвета е прекрасен и ако се сдобиете с него в никакъв случай няма да съжалявате, че е Ваш. А това, че е нефотогеничен, от "google изображения" става ясно, че е и по-малко търсен, което си е пропуск за такава находка - не е обикновено червено :-) .
           Консистенцията на лака е перфектна, както казват някои - нанася се като масло, покрива на 1 тънък пласт /розичката също е правена с този лак с шаблон/ :-), четката е много удобна, съхне много бързо и има блясък /на снимката е без топ лак/ .
            Ето го красавеца и с топ лак Seche Vite Top Coat на снимките с декорациите е уловен съвсем леко малинения уклон, но цвета и на тях не е реален на 100% всъщност

маникюр


педикюр
            

заедно


            Малко информация относно декорацията - френския е правен с лак с тънка четка, клонките и листенцата са правени на ръка с лакове с тънка четка, червената част от розата е с шаблон на Red Angel RA 116  , камъчетата са Swarovski.


         Ще завърша отново с мнение относно трайността - 4 дни остана непокътнат на моите нокти, след което се белнаха две ръбчета леко. Останах предоволна като цяло от този лак, както и от други лакове на марката. А Вие ще се сдобиете ли с CND Relay red? (-:

          До скоро приятели, когато ще Ви покажа така известната и скъпо оценявана Linderella, а кой точно нейн лак ... след няколко дни :-)
           
           Бъдете щастливи и се радвайте на всичко, което се случва с Вас и около Вас :-)

5 коментара: