вторник, 22 април 2014 г.

Sandy Ombre Manicure with Jessica Effect the touch White Hot & China Glaze Texture Bump In The Night

Здравейте, мили мои,

няколко месеца не съм писала в блога, но не защото не съм имала желание. Ще се опитам да наваксам постепенно и да ви споделя всички мои отзиви от това, което съм опитала през това време.

Както стана ясно и от заглавието, днес ще Ви споделя поредния си ombre маникюр, този път с пясъчен финиш. Убедена в перфектния резултат, предвид вече показания purple ombre mancure, получен само между два цвята, дълго издирвах подходящите черно и бяло. Двата лака, на които се спрях и които за мен са най-добрите пясъчни такива са China Glaze TEXTURE - Bump In The Night и Jessica Effect The Touch - White Hot .

China Glaze TEXTURE - Bump In The Night & Jessica Effect The Touch - White Hot

И за двата лака мога да кажа само положителни отзиви:
Консистенция - перфектна за нанасяне.
Четки - много удобни.
Покривност - два нормални пласта.
Съхнене - доволно бързо, както и другите пясъци на марките.
Ефект - най-добрите бял и черен пясък за моите възприятия. Белия е с един лек филм, който му придава изключително луксозен завършек, а не просто пастелно бял. А черното си е точно черно, а не както повечето черни пясъчни лакове на марките, които за моите възприятия са си очевидно сиви.

Та така, по начина по който съм описала и направата на лилавия омбре маникюр, си спретнах сегашната красота. Направих му и доста снимки, но просто такава прелест не бива да остане не показана. 











Може би ви направи впечатление, че от снимките лъха коледно настроение, а сме пролет - да, така е, все пак маникюра е от първата половина на декември :-) 

Трайността на моите нокти бе също прилична - 3-4 дни. МНОГО съм доволна.

До скоро! :-)


3 коментара: