понеделник, 30 юли 2012 г.

Bell Pastel 5

                          Привет, приятели :-)

          Бързам да Ви представя един уникален цвят на достъпна цена - Bell Pastel 5 .



       Дори не съм си и представяла, че съществува такъв цвят лак за нокти, а съдбата Ни срещна съвсем случайно :-) Питате се какво пък толкова - резедаво зелено??? А вероятно от снимките изглежда и перлен ... ммм не :-) Цвета е точно такова зелено като на снимката, но не е перлено. На сянка си е чист пастел, а на слънце изгрява в дълбочина по-тъмно зелен шимър ... МАГИЯ :-)
        Консистенцията му е мечта, покрива на два тънки слоя, четката е много удобна, както и на други лакове на марката, съхне доволно бързо, блясък - вижда се от снимката.
       И тъй като в предния си пост Ви обещах още един съвет, този път свързан с декорациите, днес ще Ви издам една малка хитрост, която забелязвам, че не е масово практикувана все още :-) ...... огледален печат . Не откривам топлата вода, тъй като и аз някога някъде съм го видяла, но мисля, че е много полезно, а и малко популярно, та затова реших да го разясня след като и го опитах вече :-)
         За направата му са Ни нужни всички необходими консумативи за печати + допълнително още един тампон за печатане :-) Стъпките са следните:
          * слагаме, както обикновено боичка върху шаблона и минаваме със стъргалката
          * вземаме с първия тампон от шаблона декорацията
          * пренасяме го на втория тампон все едно го отпечатваме върху нокътя
         * от втория тампон го пренасяме на нокътя, който искаме да е огледален по изображение
         Резултата е огледален шаблон като на моя маникюр :-) Два са си, както е по шаблон и два са огледални. Има една подробност обаче - ако за нормален печат трябва да си бърз, за огледален печат трябва да си много бърз.
          Както се вижда и от снимката, на декорираните пръсти френския е в цвета на Bell Pastel 5 също. За направата на тези красиви хибискуси, аз използвах шаблон на Bundle Monster от най-новия /трети сет/, а по-конкретно BM 318  . 


       Всеки от Вас, който си е правил печати му е ясно, че такива цветни да станат само с печатане, няма как. Допълнително съм ги разкрасявала по линиите, отпечатани от самия шаблон с различни цветове -  тъмно зелен, светло зелен, жълт, черен и червен. Бялата боичката, която използвах за щампата е мини на KONAD.
      Ето го и крайния резултат с любимия Seche Vite Top Coat. Реших да си правя експеримент в това топло време и на недекорираните пръсти да сложа друг топ, в случая SNB Top Coat, но се помъчиха да станат балони и ги минах и тях със Seche Vite Top Coat ... и стана магията, няма балони :-) 


        И на тази снимка е излязъл прекрасния шимър ... ммм красота! А Вашето мнение какво е?
       Ще завърша и днес с мнение относно трайността - ами нищо ново за Bell - 3 дни в перфектно състояние и след това почна. За тази цена, с това качество и 3 дни мисля, че е повече от добре. Ако се срещнете, ще се харесате и Вие, сигурна съм :-)

        До скоооорооо (-: Радвайте се на хубавото време и си създавайте приятни спомени!

6 коментара:

  1. Страхотен е, Иив! Ама къде да се срещнем, да не се разминем? хаха

    ОтговорИзтриване
  2. Получило ти е невероятно красиво. От къде си си купила печата и всички необходими неща за получаването на това бижу?

    ОтговорИзтриване
  3. За направата му ти трябват много неща, ако досега не си си правила печати - трябват ти освен шаблона, за който питаш /а той е от сет и се взема само в комплект от тук http://www.bundlemonster.com/catalog/product/view/id/6809/s/25pc-nail-art-stamping-image-plates-2012-collection/category/4/# / още 2 тампона /за да е огледален печата/, стъргалка, специална боичка за печати, а и цветни лакове или акрилни боички + четки за разкрасяване на цветето, за да не е в един цвят, както в случая е моето. Дълга и широка :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Прилича ми на пролетна градинка! <3

    ОтговорИзтриване
  5. Много е красиво :)) Имаш много приятен блог, поздравления!

    ОтговорИзтриване