неделя, 12 май 2013 г.

CREATIVE Nail Design Cream Puff & OPI Black Spotted

Привет, красавици!

Днес ще ви покажа великденските си нокти :-) , но преди това искам да честитя на всички празника /макар и със закъснение/ и да ви пожелая да сте живи, здрави и щастливи.


Новото в днешния пост, което не съм показвала досега е CREATIVE Nail Design Cream Puff - лак от първото поколение лакове на марката :-) Въпреки, че самата му формула е създадена преди доста години, той по нищо не отстъпва като качества на редица нови марки. Какво имам предвид ли - консистенция, четка и най-вече покривност - може да мине и с един слой, но аз по навик си сложих два.

CREATIVE Nail Design Cream Puff

От лаковете от второто поколение лакове на CND съм Ви показвала Relay red и Fireberry  

Съвсем скоро ще ви покажа и лак от най-новото поколение и с какво той се отличава от досегашните лакове на CND, а и от други марки лакове :-)

Но сега да се върнем към великденския маникюр :-) Направих го по метода за преливки с гъбичка с вече показваните China Glaze Flip Flop Fantasy,  Color Club Blue Ming, Color Club Edie, AVON Orange Creamsicle, Flormar Spring and Summer 2012 448, Orly Lemonade,  Zoya Ali и Catherine Arley 711.


За топ и този път използвах Seche Vite Top Coat
На третия ден на показалеца на едната ръка се белна едно връхче и сложих OPI Black Spotted - без топ лак
И две снимки със Seche Vite Top Coat отновоТрайност за него няма да коментирам, тъй като вече съм писала и не показа нищо ново :-)

До скоро!

Обичайте се! :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар